Powered By Blogger

dilluns, 18 de setembre del 2017

A punt per obrir


Olives de l'Empordà
Enguany encetem la campanya el dijous dos de novembre.
Començarà la flaire de la tardor, la de les olives i el seu oli, que ens transmet aires d'història i de nostàlgia dels anys passats i futurs. Encendrem la caldera i escalfarem els aromes de l' oliva, traient-li el suc que tants paladars alegra.
"...i ja ens podreu portar la vostra collita"


Fent suc d'oliva

Tots els que ho desitgeu i tingueu oliveres a casa teniu les portes obertes de la nostra fàbrica. Nosaltres us farem un bon oli amb cos i color, aroma i gust, que esperem que engalani les vostres taules i acompanyi els vostres plats.

El primer oli que surt, verd i amarg, el més preuat en aquests temps, l'esperem amb il.lusió. Olis de premis i DOPS, olis de l'Empordà, terra d'oliveres i vinyes, de principis en el conreu i resultats en el producte.
Doncs ens veiem el mes de novembre, així ho esperem.
Començarem aixafant olives i acabarem untant pa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El SETRILL

Si ens segueixes a Instagram sabràs que en el contingut publicat d’avui us hem convidat a llegir més sobre la nova paraula de la secció de v...